Hardware:

  • Ryzen Whitebox Router

    • Athlon 3000GE
    • Some MSI board I think
    • 8GB @ 3000
    • 2x 128GB SSDs
    • 4x1Gb Intel PCIe NIC
    • SuperMicro CSE-512 Case
      • Had to leave the IO shield off to make it fit, along with a lot of other hacky non-sense. Probably wouldn’t recommend following my build, but I had most of the hardware laying around and wanted off my USG. Works pretty well all things considered.
  • 2x HPe DL360p Gen8 + 1x HPe DL380p Gen8 (All configured identically in a vSphere cluster)

    • 2x E5-2630 (6c/12t @ 3.60 GHz)
    • 128 GB ECC
    • 500GB SATA SSD (ESXi 7 installation)
    • 128GB NVMe SSD (vSAN Cache Tier)
    • 6x 300GB 15k SAS (vSAN Capacity Tier, RAID6)
    • 10Gbit PCIe card (currently unused)
    • 1Gbit Management and VMs, 1Gbit vSAN, 1Gbit vMotion
    • iLO 4 Advanced
  • HPe DL380e Gen8

    • 2x E5-2420 (6c/12t @ 1.90 GHz)
    • 96 GB ECC
    • 2x 240GB SSD (Boot pool)
    • 4x 8TB WD in Raid-z1 vdev
    • 800GB Oracle F80 (flashed to present all volumes as one RAID 1 volume)
    • Nvidia Quadro P400 (for Plex transcoding)
    • 10Gbit
    • TrueNAS SCALE
  • Ryzen vGPU Host

    • Ryzen 5 3600
    • ASRock Rack X470-D4U
    • 32GB @ 3000
    • 256GB + 512GB NVMe
    • Nvidia Tesla K80 (with shroud removed and ghetto expansion bay cooling rig)
      • Looks awful but I don’t look in to the server so I don’t care, great solution if you have one of these you want to cool without using a Delta blower or burning your house down
    • XCP-ng
  • Mikrotik CSS326-24G-2S+RM

    • 24x1Gb RJ45 ports, 2 10Gb SFP+ ports
    • Great switch. Super cheap entry point for 10Gbit as I only need 1 10Gbit port right now.
  • APC Smart-UPS 1500

    • It has batteries
    • It keeps things running for a few minutes when my power goes out